For dit firma:

Branding: Et porcelænskrus med dit firmalogo skaber en unik og varig markedsføringsmulighed. Dine medarbejdere eller kunder vil bruge disse krus dagligt, hvilket giver en konstant eksponering af dit brand.
Bæredygtighed: Ved at tilbyde genanvendelige krus reducerer du virksomhedens miljømæssige fodaftryk. Det sender et klart budskab om, at din virksomhed værdsætter bæredygtighed og miljøvenlige initiativer.

For dine børns skole:

Spildreduktion: Med en fast kapacitet på 240 ml kan disse krus hjælpe med at undgå spild af kaffe. Mange hælder mere op, end de rent faktisk drikker, hvilket kan minimeres med disse standardiserede krus.
Miljøbevidsthed: Ved at introducere genanvendelige krus på skolen fremmer I en bevidsthed om bæredygtighed blandt eleverne. Det kan inspirere til en kultur, hvor ressourceanvendelse og spild minimeres.
Både for din virksomhed og dine børns skole vil disse porcelænskrus med holdbare logoer være en investering i både bæredygtighed og en stærkere brandidentitet. Jeg står klar til at hjælpe med at gøre denne idé til virkelighed og finde den bedste løsning tilpasset jeres behov, hos nobelis-reklameartikler.no har vi mange års erfaring med kaffekrus. Vi påvarmer logo så det kan holde til opvask i opvaskemaskine, det er meget praktisk.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere drøftelser omkring dette, er jeg tilgængelig.