Om Nobelis

Nobelis Aps er etableret i 2001 og tilbyder reklameartikler, profiltøj, logo SLIK og firmagaver. Det er blevet nemmere at handle hos os, efter at vi har lanceret vores online shop, hvor alle produkter kan købes direkte på nobelis.biz. Alle priser på produkter og tryk vises på siden.

Det gør det nemmere for jer at overskue hvad I kan købe for det budget, der er afsat til en kampagne og købe når beslutningen er truffet.

Vi er i løbende dialog med vores samarbejdspartnere omkring produktudvikling og optimale leverancer. Vi anvender SGS.com til test og verifikation.

Reklameartikler er meget effektivt at bruge i virksomhedens branding, analyser viser at det er populært og at kontaktprisen (ROI) er lav sammenlignet med andre medier. Derudover er gaveelementet unikt og værdsat af alle.

Der er naturligvis forskel på produkternes oplevede værdi og det gælder om at vælge sin reklameartikel med omhu. Vi står til rådighed med vores ekspertise og med mange års erfaring ved vi hvilket produkt, der giver det bedste udbytte i forhold til hvad I ønsker at opnå. BRUG OS!

Nobelis ApS

Nannasgade 28

DK-2200 Copenhagen N

T/ +45 52 194 193

nobelis@nobelis-reklameartikler.dk