En antistressbold med en stor trykflade har en række fordele, når det kommer til virksomhedens markedsføring:

Brugerengagement og -interaktion: En antistressbold er ikke bare et produkt, det er en løsning på et behov. Folk bruger den til at reducere stress og angst. Ved at tilbyde denne bold som et reklameprodukt skaber I en stærk forbindelse med brugerne, der værdsætter den praktiske anvendelighed.

Markedsføring gennem daglig brug: Denne antistressbold med logo kan være en daglig følgesvend på skriveborde, hvilket skaber gentagen eksponering for virksomhedens logo, slogan eller budskab, der er trykt på bolden.

Målrettet branding: Den store trykflade giver rigelig plads til virksomhedens branding, og det er et effektivt middel til at sikre, at jeres budskab når ud til folk på en let og sjov måde.

Inklusion i forskellige kampagner: Antistressbolden kan indgå i forskellige kampagner eller begivenheder. Den kan være en del af et velkomstkit til nye kunder, en gave ved arrangementer eller endda som en del af en sundhedsfokuseret kampagne.

For at implementere dette i markedsføringen kan I:

Skabe et unikt design: Udnyt den store trykflade til at designe en bold, der skiller sig ud og samtidig kommunikerer virksomhedens budskab klart og effektivt.

Giveaways og konkurrencer: Brug bolden som en del af en giveaway-kampagne på sociale medier eller som præmie i konkurrencer. Dette skaber engagement og øger samtidig jeres synlighed.

Events og messer: Distribuer bolden på events, messer eller konferencer. Det kan være en fantastisk isbryder og et middel til at starte samtaler om jeres brand.

Intern brug: Overvej også at give disse bolde til jeres eget team. Det kan være med til at skabe et sjovt og afslappet arbejdsmiljø samtidig med, at det spreder jeres brand internt.

Denne type produkt giver virksomheden mulighed for at skabe en følelsesmæssig forbindelse med kunderne og samtidig øge synligheden på en sjov og nyttig måde. Vi har flere størrelser af antistress bolde i mange forskellige farver, det giver gode muligheder for at finde den helt rigtige antistress bold med logo tryk.